Herenwaard 185 - 2716 XV Zoetermeer - 079-200 2 200 - info@avivahuisartsen.nl
22 mei 2019

Nieuwe huisartsenpraktijk in Meerzicht

Vanaf juni 2019 is Zoetermeer een huisartsenpraktijk rijker. Huisartsen Margreeth Worp-van den Berg en Eibert Buitenhuis starten dan Aviva huisartsen in de wijk Meerzicht.

Beide huisartsen zijn geen vreemden in Zoetermeer. Eerder werkten ze hier al als waarnemer, dus ze kennen het netwerk van zorgverleners en de werkafspraken die de Zoetermeerse huisartsen met het netwerk hebben gemaakt. Hierdoor kunnen ze zich snel inwerken met hun eigen, nieuwe praktijk. “Patiënten kunnen bij ons op verschillende manieren terecht. We gaan bijvoorbeeld werken met een inloopspreekuur. Daarnaast willen we samen met patiënten veel aandacht besteden aan manieren waarop ze zelf hun gezondheid op een positieve en leuke manier kunnen beïnvloeden. We hebben er echt veel zin in om aan de slag te gaan en we zijn open voor iedereen! U bent welkom,” aldus de enthousiaste huisartsen.

De praktijkruimte van Aviva huisartsen is gevestigd aan de Herenwaard 185. Op dit moment wordt er nog volop verbouwd en ingericht. Via e-mail is Aviva al bereikbaar: info@avivahuisartsen.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden voor meer informatie en de nieuwsbrief. De komende weken worden ook de website (www.avivahuisartsen.nl) en de pagina’s op facebook en instagram verder gevuld. Het telefoonnummer van de praktijk is 079 200 2 200.

nieuwsafbeelding