Herenwaard 185 - 2716 XV Zoetermeer - 079-200 2 200 - info@avivahuisartsen.nl

Ons team

Het team van Aviva-huisartsen bestaat uit twee huisartsen (Margreeth Worp-van den Berg en Eibert Buitenhuis) en een assistente (Esma Karahan-Ugur). Wij hebben elkaar leren kennen toen we samenwerkten in een andere huisartsenpraktijk in Zoetermeer. Toen werd al duidelijk dat we een goede klik met elkaar hadden.

De samenwerking klikte op zowel het persoonlijke als het inhoudelijke vlak. Dit vinden we erg belangrijk. Alleen als wij elkaar vertrouwen en goed kunnen samenwerken, kunnen we als team de beste zorg bieden aan onze patiënten. We denken met elkaar mee en overleggen regelmatig welke stap voor de patiënt het beste zal werken.

Wij willen graag bereikbaar en benaderbaar zijn voor onze patiënten. Bij ons kunt u rekenen op een eerlijk advies en een open gesprek. U – de patiënt – blijft zelf de baas over uw gezondheid, maar wij denken graag mee. We gaan daarom het gesprek met u aan om samen naar de oplossing te zoeken die voor u het beste werkt.

Assistente Esma zal op dit moment voornamelijk in de ochtend werken. Zij is intensief betrokken bij het werk van de huisartsen. Zij zal meestal degene zijn die u als eerste hoort of ziet als u contact opneemt met Aviva huisartsen. Esma is een echte ‘all-rounder’: U kunt haar aan de telefoon krijgen, achter de balie zien, maar ze heeft haar eigen spreekuur voor bijvoorbeeld bloeddruk meten, injecties toedienen of uitstrijkjes maken. Daarnaast ondersteunt Esma de huisartsen bij kleine ingrepen.

Wilt u meer informatie over onze praktijk en onze manier van werken? U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. U kunt bellen of mailen om hiervoor een afspraak te maken.

Graag tot ziens bij Aviva huisartsen, open voor iedereen.

Huisarts
Margreeth Worp-van den Berg
Huisarts
Eibert Buitenhuis
Doktersassistente
Esma Karahan-Ugur
Doktersassistente
Dorien van Leeuwen
POH Somatiek
Kirsten Kauderer-Wagner
POH Jeugd
Susan Immers